Vær tro mot det skandinaviske med Norway Design

Skandinavisk design er i vinden som aldri før, og uansett om du foretrekker Norway design Oslo eller Norway design Trondheim er utvalget bredt. Norsk og skandinavisk design er preget av en kjærlighet til håndverk, tradisjon og lokale materialer, som Norway Design smykker i gull og sølv, praktiske og dekorative gjenstander laget i lokale tresorter og steintøy til enhver anledning. Dersom du ønsker å gi et norsk preg, anbefaler vi derfor å gå for design som er litt mer hjemmekoselig enn de typiske, strømlinjeformede svenske, danske og finske elementene.

Vikingtiden har satt sitt preg på hele Skandinavia, og Norge er intet unntak. Det er ikke alle som er klare over at vikingene også feiret en slags jul i forbindelse med vintersolvervet, men for de som ikke vil glemme de urgamle tradisjonene kan denne Viking lysestaken fra Star Trading være med på å puste lys og liv i en eldgammel kultur, helt uten å skape konflikt med nåtidens juletradisjoner. Den elektriske lysestaken i brunt tre minner om vikingenes arkitektur, og med en bredde på nesten en halv meter er den et majestetisk innslag i vinduskarmen på vinterstid. De detaljerte metallbenene gir den et maskulint inntrykk som mykes opp av de brune fargetonene til treverket.

For de som føler kjærlighet til fedrelandet og ønsker å vise det, passer dette bordflagget fra Rosendahl perfekt året rundt. Selve flaggstangen er utført i rustfritt stål, mens det norske flagget er laget i ren bomull. Den danske merkevaren har en forkjærlighet for Norge, samtidig som dimensjonene er beskjedne nok til at det ikke fremstår som glorete. Det kan brukes både til hverdag og til fest, og passer ypperlig til alt fra barnebursdager til 17.mai-feiringen. For de som ønsker å minnes Unionstiden, er det dessuten mulig å få tak i både svenske og danske bordflagg som feirer de skandinaviske landenes felles historie.