Tre flotte klokker som forbedrer ethvert antrekk

Helt siden vi mennesker bestemte oss for å begynne å ta tiden, har det eksistert klokker av ulike slag. I begynnelsen benyttet man seg av enkle solur, men etterhvert som teknologien begynte å skyte fart, oppstod flere spennende varianter. Aller først ute blant de bærbare modellene kom lommeurene, og siden ble det vanligere å bruke armbåndsur. Kun de mest velstående borgerne kunne ta seg råd til dette, og det er fremdeles sterke tradisjoner knyttet til det å gi klokker som for eksempel eksamensgave i mange land. De siste årene har vært preget av smarttelefoner, og selv om mange først la bort uret til fordel for disse, har det den siste tiden igjen blitt vanlig å gi bort armbåndsur. Det er nemlig regnet som uhøflig å stirre på telefonen når man er i selskap, og det er dessuten lett å begynne å sjekke varsler og bli distrahert siden telefonen tross alt har flere forstyrrende funksjoner. Med en klokke slipper man dette og kan sjekke tiden på en stilfull og elegant måte. Dessuten er et fint armbåndsur på mange måter et smykke, og et stilig og eksklusivt tilbehør.

Med en Klokke dame fra Gucci kan du slå hull på myten om at kvinner kun benytter seg av ubrukelige pyntegjenstander for å se stilige ut. Et armbåndsur er nemlig et smykke, og med en klokke av denne typen er det vanskelig å ikke bli lagt merke til. Det er små detaljer som disse som er med på å gjøre en kvinne elegant og forførerisk. Med en klokke som denne rundt håndleddet er det lett å glede seg til noen spør deg om hva klokken er.

Det finnes flere stilige klokker menn ikke ville vært foruten. Denne tidløse klokken fra Gucci er et godt eksempel på en av flere klassiske herreklokker som fungerer både til hverdags og til fest. Den passer flott på kontoret, og er en ypperlig måte å holde tiden på uten å virke forstyrrende for resten av antrekket. Den er selvfølgelig i rustfritt stål, og har både kronograf og GMT-funksjon, noe som gjør den meget praktisk for de som ofte er ute på reise i forbindelse med jobben og oppholder seg innenfor ulike tidssoner med jevne mellomrom.

Selv om mange gjerne går for klassiske klokker, er det mange som foretrekker noe litt mer moderne. Denne svarte klokken fra Leff er et flott kompromiss for deg som er trendy, men allikevel ikke ønsker å ha noe altfor glorete. Den nederlandske klokkemakeren er kjent for nøkternt design, og denne klokken gir deg det aller mest nødvendige for å kunne lese tiden, helt uten å forstyrre resten av antrekket. Svart er en tidløs farge som passer til alt, uansett om du befinner deg på kontoret eller er på forretningsreise. Den er med på å pynte opp et enkelt antrekk, samtidig som den kan brukes i mer formelle sammenhenger. Selv om denne er rimeligere enn andre herremodeller fra de største motehusene, er den av høy kvalitet og baserer seg på svært pålitelig, nederlandsk teknologi.