Swarovski-krystaller for alle anledninger

 

Swarovski er en absolutt favoritt blant mange som elsker krystaller, edelstener og andre smykkestener. Sånn har det vært i generasjoner siden selskapet ble grunnlagt i 1895 i Østerrike. Nå drives det av femte generasjon av samme familie og har blitt verdensomspennende med butikker i rundt 170 land, deriblant Swarovski Norge. Swarovski er et merke ensbetydende med kvalitet, fantastisk kreativitet og ekte håndverk. Samtidig er produktene i overkommelig pris og perfekt både til hverdag og fest. Det spesielle med Swarovski er måten de har perfeksjonert slipemetodene sine så krystallen er fullstendig nøyaktig kuttet, skinner med en usedvanlig klarhet og reflekterer lyset som diamanter. Mange prøver å etterligne dem, men Swarovski-krystaller har en helt egen kvalitet. Man får også et garantibevis og en egen eske med varemerket når man handler produkter med Swarovski-krystaller.

 

Swarovski-krystaller ble en ikonisk del av Hollywoods historie da Marilyn Monroe sang «Diamonds Are A Girl’s Best Friend» i filmen Gentlemen Prefer Blondes i 1953. Det var nemlig Swarovski-krystaller Marilyn glitret av.

 

 

I Norge kjenner vi Swarovski spesielt for de vakre smykkene med krystaller, slik som Generation Øredobber belagt med rhodium og dekorert med Swarovski-krystaller. Som med mange andre av Swarovskis smykker kan de også fås i rosegull. Øredobber som disse er en perfekt detalj til ethvert antrekk, og tar deg fra hverdag til fest på få sekunder.

 

Swarovskis krystallfigurer er også svært populære gaver, slik som den klassiske Kris Bear, som kommer i mange forskjellige posisjoner med en detalj av farget krystall. Her er to Kris Bears sammen med hjerteballonger, en yndet gave til kjæresten eller til brudeparet. Dette er en gave som vil vare, og som tar seg fint ut på et hvilket som helst gavebord.

 

 

Swarovski-krystaller inngår i mange andre produktgrupper enn smykker. Blant annet finnes også Swarovski Optik som tilbyr kikkertsikte Swarovski z8i og liknende. Profesjonelle designere kan dessuten kjøpe løse krystaller fra Swarovski, og bruker dem blant annet til å skape unike klær, vesker eller som en siste detalj for å gjøre normale produkter luksuriøse. Et godt eksempel er en Crystalline Penn besatt med 1300 glitrende, små krystaller. Denne tar seg godt ut på kontoret, og får arbeidsplassen til å se seriøs ut.

 

 

I hverdagen har man ofte behov for å sjekke klokken. For å unngå å sjekke mobilen i tide og utide kan det være lurt å ha et armbåndsur tilgjengelig. Med en Octea Dressy Läder-Klokke har man alltid kontroll på tiden, og klokken kan også brukes som en pyntedetalj til dagens antrekk. Med produkter fra Swarovski er den luksuriøse følelsen aldri langt unna.