Praktiske og stilfulle møbler til alle husets rom

Uansett om man er på jakt etter en ny kontorstol eller utemøbler er det ingen tvil om at kjøp av møbler på nett lønner seg, sammenlignet med kjøp i butikk. Riktignok har man ikke muligheten til å prøve møblene før man kjøper dem, men dette veies opp av et utvalg man skal se lenge etter. Når man ser etter nye møbler på internett, vil man kunne finne detaljerte beskrivelser av produktene. Selvfølgelig er målene tydelig forklart, og det er som regel ikke vanskeligere å finne ut om de passer enn å bruke målestokken hjemme i leiligheten eller på uteplassen. Dessuten får man som regel gode kjøpsgarantier, noe som betyr at man kan levere tilbake varer dersom de ikke skulle passe inn eller om man ikke skulle bli fornøyd med kjøpet. Man finner både flatpakkede og ferdigmonterte møbler når man handler på nettet, og man slipper dessuten å vandre fra a møbler til IKEA med målestokken under armen.

Den kjente designeren Philippe Stark er hjernen bak denne moderne stolen fra Kartell, et merke de fleste har god kjennskap til. Den hvite fargen passer inn i de fleste hjem, og de buede linjene er med på å gjøre den til et spennende element som skiller seg ut i mengden av klassiske stoltyper. Stolen er perfekt rundt spisebordet, og prisen er overkommelig nok til at man kan ta seg råd til flere av samme modell. Den kan også plasseres separat, siden designet er ganske slående. Et tips er å plassere den i entréen for avlastning når man tar på seg skoene, samtidig som den kan passe godt både på badet eller ved skrivebordet.

Med denne brune skinnpuffen fra Camou spriter du lett opp et ellers grått interiør med en varm og klassisk, rødlig fargetone. Møbler i skinn er tidløse elementer som passer inn nesten overalt. Den kan brukes som en forlengelse av skinnsofaen eller plasseres foran sengen, slik at man får en ekstra sitteplass på soverommet. På dager med fint vær kan den også tas med ut, så lenge man passer på å ikke sette den mot et altfor røft underlag. For de som liker arabisk-inspirerte sittegrupper, kan flere av samme modell plasseres omkring et rundt bord. Ønsker man mer farge, kan man pryde den med flotte tekstiler. Da varer den også lenger.

Alle gode ting er tre, og med disse avlastningsbordene fra Broste Copenhagen får du både i pose og sekk. Trepakningen med avlastningsbord i samme design, men ulik størrelse, har fått navnet Freja etter fruktbarhetsgudinnen fra norrøn mytologi, og oser av dansk design. Et stilfullt interiør kjennetegnes av gjengående elementer, og med denne pakken får du tre bord du kan plassere sammen eller i forskjellige rom i boligen. De passer perfekt som avlastningsbord i stuen eller som nattbord ved sengekanten, og modellen med det solide designet finnes også i andre fargetoner. Bordene er av ulik høyde, slik de kan plasseres oppå hverandre, noe som er spesielt praktisk i boliger av liten størrelse. Vår favoritt denne sesongen er den varme fargetonen Indian Tan.