Med tekstiler fra Lexington blir det hjemmekoselig

 

Selv om dette er et varemerke de fleste forbinder med USA og den amerikanske østkysten, er sannheten at det faktisk produseres i Sverige. Riktignok hentes mye av inspirasjonen fra landet over dammen, men det kan samtidig være betryggende å vite at man alltid får skandinavisk kvalitet og design når man velger å innrede med pledd eller sofaputer fra dette merket. USA var faktisk et av de landene som først nådde en slik velstand at vanlige folk kunne bruke slike produkter til å innrede store og flotte hjem. Norge har dessuten et nært forhold til USA, som gjennom historien har vært en av våre allierte, og som faktisk gjorde sin del for å gjenoppbygge landet etter krigen ved hjelp av den sårt trengte Marshallplanen. Derfor er det mange nordmenn som fremdeles hyller den amerikanske kulturen gjennom å bruke Lexington-produkter som tallerkener på kjøkken eller håndklær på badet.

Å ta kongla forbindes av mange med russetiden, men hva med Lexingtons Pine Cone Serviettring når du skal dekke et delikat spisebord? Amerikanere har en fascinasjon for furukongler som er litt utenom det vanlige, men det har jo tross alt også nordmenn. Denne serviettringen passer perfekt både til juletiden og til høsttakkefesten.

Med Lexingtons grønne Holiday Fleece Putetrekk kan du være sikker på å holde varmen i godstolen gjennom hele vinteren. Putetrekket er ganske nytt, og det passer perfekt på kalde vinterdager innendørs. Hvil hodet på den eller sett den på kontorstolen for varm hygge gjennom hele sesongen.

Gi gjestene dine en smak av ekte amerikansk gjestfrihet med en sort Leseley Badekåpe i polyester. Den har en klassisk Lexington-logo på høyre bryst og forlenger følelsen av velvære etter en deilig, varm dusj. Hvis sort er litt for maskulint for din smak, kan vi trøste deg med at du også får den i andre farger.