Med Georg Jensen får du dansk design og kvalitet

 

Det danske designfirmaet Georg Jensen ble grunnlagt i 1904 av den berømte sølvsmeden med samme navn. Produktene er kjente for høy kvalitet, og firmaet har samarbeidet med kjente designere som Arne Jacobsen og Maria Berntsen. Selv om de fleste har hørt om Georg Jensen smykker, produserer de også andre produkter som kjøkkenutstyr, tekanner, lysestaker eller skåler og bestikk. Produsenten tilbyr også et stort utvalg interiørdetaljer, og fører stolt linjen Georg Jensen Damask med mønstrede tekstiler av høyeste kvalitet.

Med en Georg Jensen vase designet av Alfredo Häberli blir borddekorasjonen ekstra oppsiktsvekkende. Vasen er produsert i rustfritt stål, og har et todelt design med en innsnevring som sørger for at blomster eller andre dekorative elementer står godt oppreist til enhver tid. Den blanke overflaten speiler omgivelsene og sørger for refleksjoner med interessante silhuetter. Med en beskjeden diameter på 15 centimeter er den majestetisk og uttrykksfull uten å ta for mye plass, slik at den passer godt både på avlastningsbord og på spisebordet.

Å spise middag blir fort en rutine, men med riktig bestikk kan dette endres. Gi middagen et moderne preg med Bloom serveringskjeer designet av Helle Damkjaer. Skjeene kommer i sett med to stykker, noe som er praktisk både til gryteretter og salater. De er i rustfritt stål og har en speilblank overflate som gjør at de alltid ser rene ut, og de kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen.

Vinteren er her, og mørket har senket seg. Lys opp hjemmet med disse flotte Georg Jensen stearinlysene designet av Maria Berntsen. Selv om de er eksklusive er lysene rimelige i pris og perfekte som små gaver til venner og bekjente. Lysene kommer i pakker på to stykker, noe som gjør at man får ekstra mye for pengene.