Løft stilen i hjemmet ditt med spennende design

Vi bruker mye tid innendørs med det kjølige klimaet vi har her i Norden. Vi elsker å pusse opp, og skandinavisk stil og design har blitt et begrep også for resten av verden. Det innebærer minimalisme og rene linjer, rolige farger og masse lys. Dessuten liker vi å bringe naturen inn i huset ved å bruke naturmaterialer som tre, stein, lær, skinn og grønne planter. Design og håndverk er viktig for oss, og design møbler er i vinden som aldri før.

Grafiske kontraster er også en del av den skandinaviske stilen. Dette vises ofte ved å bryte lyse vegger med en kontrastvegg, eller ved å blande inn grove og røffe materialer i et ellers enkelt rom.

De skandinaviske landene har siden 50-tallet fostret store designere som har satt fokus på form, funksjonalitet og solide råvarer. Det er tidløs design og håndverk som lever videre og har inspirert nye generasjoner av designere. Med god design som fokuspunkter kan vi skape den skandinaviske stilen i vårt eget hjem.

 

I et relativt enkelt hjem kan spesielle detaljer ha mye å si for helhetsinntrykket. Lamper er i vinden som aldri før, og design lamper gjør det stort. Se for eksempel på Swing vegglampe fra House Doctor, laget av messing og jern. Lampen er ikke bare en helt unik detalj i boligen – den kan også dras ut fra veggen og justeres, noe som gjør den til den perfekte leselampen for sene, mørke kvelder. Det spesielle, moderne utseendet gjør hjemmet ditt helt unikt, og du kan justere den slik du foretrekker til enhver tid.

 

 

Hvis du ønsker å beholde den gamle, tradisjonelle stilen, men samtidig leter etter et moderne, enkelt design kan en bokhylle være løsningen. House Doctors hylle med jernhenger byr på enkelt design og er den perfekte kontrasten i et ellers moderne hjem. Hyllen er perfekt til oppbevaring av gamle bøker så vel som andre, mer moderne alternativer, for eksempel en telysestake.