Handle lekre designvarer på en sikker måte

 

Royal design eller royaldesign.no er et norsk nettsted med et stort utvalg av designerinteriør til hjemmet eller kontoret ditt. Firmaet har helt siden 1999 bygd opp en enorm varekatalog med lekre designerprodukter fra en mengde anerkjente nordiske og europeiske designere og produsenter. Man finner alt fra møbler, tekstiler, lamper, smykker og lysestaker i alle prisklasser, og det finnes kun ekte designervarer som lever opp til strenge kvalitetskrav. Nettsiden er sertifisert for sikker e-handel med nordisk e-handelssertifisering, og alle designervarer kommer i originalforpakning.

Firmaet samarbeider med flere kjente designermerker, og flere samarbeidspartnere legges stadig til i porteføljen.

 

Royal Design har også startet sitt eget varemerke, Royal Design. Den første kolleksjonen består foreløpig av to svenske designprodukter. Gloria lysestake er en hvit, stabelbar lysestake i moderne design med fire lysestaker i forskjellig høyde, med samme trappeeffekt som tradisjonelle adventslys har. Lysestakene kan stables sammen og oppta lite plass når de ikke skal brukes. Rocket gulvlampe kommer i to versjoner, én med høyde 50 cm og én på 70 cm. Lampen forekommer både som en lyslykt med behagelig lys og en moderne skulptur, og den har derfor flere bruksområder. Dette er en helt unik lampe som fortjener en plass i ethvert hjem. Royal Design fokuserer på moderne design som kombinerer funksjon, trend og kvalitet til rett pris.

 

 

På vinterstid er det mørkt store deler av døgnet, og det kan tære på humøret. Med en lyslykt blir stemningen mye hyggeligere, se for eksempel Kastehelmi lyslykt. Lyktene er små, og kan plasseres stort sett hvor som helst. På den måten kan man ta med seg lyktene til rommene man befinner seg i, og kan alltid nyte den lunefulle, rolige stemningen. Det finnes også lysestaker sølv og lysestake vegg for deler av boligen hvor man foretrekker levende lys året rundt.

 

 

Hold utkikk etter rabattkoder for gode tilbud. Det kan du gjøre ved å søke opp Royal Design rabattkode i søkemotorer, eller ved å se etter kampanjer og tilbud på nettsiden deres.