I fotsporene til Grace Kelly og Jackie Kennedy Onassis

Guccio Gucci var en håndverker fra Firenze som startet i det små med å lage skinnvesker og andre ting av skinn og lær, fortrinnsvis til ryttere. Han fikk rykte på seg for å lage skikkelige kvalitetsvarer, og dette opprettholdt han ved kun å ansette de beste håndverkerne han kunne få fatt i. Dette skapte en solid bedrift. Fra begynnelsen med den første, beskjedne butikken i Firenze i 1921 har nå motehuset Gucci lenge vært et anerkjent italiensk designermerke med butikker og forhandlere over hele verden. Utviklingen skjøt spesielt fart da stjerner og trendikoner som Grace Kelly og Jackie Kennedy Onassis ble sett med Gucci-produkter. I dag flokker kjendisene rundt luksusmerket, men Gucci er ikke bare forbeholdt kjendiser, og er det «Gucci sale», kan man få mye nytt, flott tilbehør uten å bli blakk.

 

Å ha kontroll på tiden er viktig, og mange ønsker seg et armbåndsur så klokken er lettere tilgjengelig. Gucci leverer mange klokker, og hvem har vel ikke hatt lyst på en typisk «Gucci watch»? Med en enkel Horsebit-klokke med skive av perlemor og tre diamanter har man alltid klokken tilgjengelig uten å trekke for mye oppmerksomhet. Designet er rent og enkelt, uten at det går utover kvaliteten.

 

 

I noen situasjoner vil man imidlertid gjerne skinne litt ekstra, gjerne før et middagsselskap eller et spesielt arrangement. Da anbefales Interlocking Gucci klokke med intet mindre enn 90 diamanter. Med denne lekre, stilrene klokken på armen kan man legge vekk et typisk gullarmbånd som vanligvis brukes, og løfte ethvert antrekk på sekunder.

 

Ringer er i vinden som aldri før, og det er mye å velge mellom. En Gucci ring er en drøm for mange. Hvis man har en enkel stil kan man diskret vise at man har sans for mote ved å bruke Trademark Stripes-sølvringen. Den er enkel og delikat, uten å bli for mye.