Bruk smykker til å fremheve stilen din

I en travel hverdag er det lett å fokusere på andre ting enn stilen sin. Heldigvis trenger man ikke mye for å løfte ethvert antrekk til et stilfullt, luksuriøst mesterverk. Man kan bruke smykker til å understreke stilen sin, skape et fokuspunkt eller gi stilen sin det lille ekstra løftet for å føle seg vel. Det finnes smykker i alle varianter; smykker med bokstav, sølvsmykker og enklere modeller. Uansett hva man foretrekker er det heldigvis enkelt å handle smykker på nett i dag.

 

Romantikeren liker ofte enkle, søte armbånd som Georg Jensens Daisy armbånd. Armbåndet er flott, det passer ethvert antrekk og det er simpelt. Man unngår for mye oppmerksomhet, men passer på at stilen er komplett. Blomsterdetaljene passer dessuten ypperlig når våren nærmer seg og solen endelig titter frem igjen. Vinterjakken kan pakkes bort, og enkle antrekk kombinert med flotte detaljer kan endelig se dagens lys igjen.

 

Mange har en tøffere stil og liker å skille seg ut fra mengden. Om dette er tilfellet kan et Arezzo Pallina Sort Lær Armbånd være midt i blinken. Armbåndet er nøytralt, men røft, og dette er den perfekte detaljen for å fremheve rockeren i oss. Den skinnende, runde steinen sørger dessuten for at armbåndet ikke blir for mye dersom man allerede har en fremtredende, rockete stil.

 

Noen ganger har man behov for å pynte seg litt ekstra, og i den forbindelse kan Swarovski med sine fantastiske krystaller passe utmerket. Se for eksempel disse Bella Air Øredobbene i sølv som garantert vil ta ethvert festantrekk til nye høyder. Øredobbene er dessuten enkle, og det er ingenting i veien for å bruke dem i hverdagen også.

 

Etter hvert som smykkekolleksjonen blir større trenger man et sted hvor man kan oppbevare dem for å unngå rot. Det er lett å legge dem fra seg i skuffer, men det fører fort til kaos når smykkekolleksjonen vokser.

 

Smykketrær har blitt populært, og de finnes i mange ulike varianter for å passe inn i ulike hjem og stiler. Det lureste er nok å finne et nøytralt smykketre som kan plasseres hvor som helst, for eksempel Smykketre Spire. Smykketreet er hvitt og glir lett inn i ethvert rom uten å bli for mye. Dessuten har det et enkelt og rent design, og man unngår at det ser rotete ut etter hvert som ulike smykker henges opp på smykketreet. På den måten kan man ha mange smykker og alltid ha kontroll på hvor de ulike smykkene befinner seg. Man slipper dessuten at smykkene vikles inn i hverandre.